EVEN VOORSTELLEN

Benieuwd naar wie nou die lekkere pannenkoeken bakt en door wie ze worden uitserveert? 

We hebben alle toppers van ons geweldige team voor je op een rijtje gezet ūüėÄ

Anneke

eigenaar

Een ondernemer in hart en nieren, met een passie voor de horeca. Anneke is altijd goed betrokken bij haar werknemers, waardoor er altijd een super fijne sfeer heerst binnen de Pannenkoekenboerderij. Naast de Pannenkoekenboerderij aan de Linge runt ze ook het Wapen van Valburg. Ze is super trots op haar werknemers en op wat we met z’n allen de afgelopen jaren allemaal bereikt hebben. Gelukkig heeft Anneke ook nog tijd voor haar 3 kinderen en voor ontspanning. In haar vrije tijd doet ze graag aan volleybal.

Toon

eigenaar

Hij gaat altijd uit van zijn beleving, zit vol met idee√ęn en stort zich er vervolgens vol overgave in om die dan uit te voeren. De Pannenkoekenboerderij aan de Linge is niet zijn enige bedrijf, Toon heeft er nog veel meer. Toon zit niet graag stil en hij steekt zijn passie voor onderneming dan ook graag in nieuwe concepten.¬†Hij is ook de bedenker van het ¬īGeweldig¬ī concept waar Geweldig Bier onder valt.¬†Er zijn daarnaast nog veel meer concepten in ontwikkeling. Naast zijn bedrijven wordt Toon ook heel erg blij van zijn kleinkinderen.

Dave

pannenkoekendraaier

Deze sfeermaker is de zon van onze keuken! Met een Narnia kast vol schoonmaakspullen is Dave altijd in voor een grapje. Het is bijna jammer dat Dave onmisbaar is in de keuken, want met zijn vrolijke lach is het haast zonde om hem in de keuken te houden en niet de bediening in te sturen. Gelukkig wordt hij nu wel √©xtra gewaardeerd door zijn collega¬īs. Naast zijn werk is deze sportieveling graag te vinden in de natuur, op zijn crossfiets of op de waterski¬īs.

 

Vincent

pannenkoekendraaier

Het zou zomaar kunnen dat je Vincent vanuit onze keuken hoort meezingen met de meest foute Nederlandstalige muziek. Niet alleen wanneer je op ons terras zit, maar ook wanneer je geniet van de mooie Linge tijdens een wandeling. Dat Vincent geen gouden keeltje heeft maakt hem niet uit, als hij vrolijk is mag iedereen het weten. In de keuken is niemand veilig voor Vincent zijn grapjes, gelukkig weet hij iedereen er wel goed mee op te vrolijken en te motiveren. Na het werk geniet Vincent graag van een (lees: meer dan één) welverdiend biertje op ons eigen terras. 

Suzie

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Suzie staat bij ons bekend als Suus. Naast haar werk maakt ze zelf kleding en accesoires. Deze creatieveling werkt sinds 2019 in de bediening met een leidinggevende functie. Naast haar collega’s heeft ze twee andere trouwe supporters; haar twee hondjes, Tank en Bailey. Ze is dol op Nibbit, maar een hartige pannenkoek gaat er gelukkig ook zo in. Ze besmeerd haar hartige pannenkoeken het liefst met knoflooksaus en dat is dan ook gelijk de tip waarmee ze haar voorstelrondje mee wilt afsluiten. 

Esmee

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Je kunt altijd bij haar terecht en ze zorgt dan ook dat iedereen zich fijn voelt binnen het team van Pannenkoekenboerderij aan de Linge. Dat doet ze al sinds 2016, zolang werkt Esmee al bij ons! Dat Esmee graag een praatje maakt is te merken, het liefst gaat ze bij je aan tafel zitten. Met Esmee is het altijd gezelligheid, maar gelukkig weet Esmee ook wat hard werken is. Met haar brede lach en haar humor ziet ze overal het positieve in en houd ze de sfeer erin. Esmee drukt ook het vaakst op de bel in de keuken, waarvoor ze dan precies belt is een geheimpje, raad maar raak!

Dennis

PANNENKOEKENDRAAIER

Naar eigen zeggen werkt hij in de gezelligste keuken van Nederland, dat is nog eens een mooi compliment  van onze Dennis! Hij blijft dan na het werk ook maar al te graag plakken voor een gezellige na-borrel. Deze pannenkoekendraaier is in zijn vrije tijd druk bezig met zijn grote hobby; de scouting. Naast dat hij dat erg leuk vind, leert hij er ook veel van en dat merken we ook bij de pannenkoek. Dennis is een echte team-player waardoor hij niet meer weg te denken is in onze keuken. 

Aafke

PANNENKOEKEN
all rounder

Deze alleskunner is bij ons te vinden in de keuken én in de bediening, waardoor ze echt onmisbaar is binnen ons team! Ze werkt nu alweer 2,5 jaar bij Pannenkoekenboerderij aan de Linge en dat doet ze met erg veel passie en plezier en dat straalt ze uit! Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en wat staat die haar goed, je wordt er spontaan zelf vrolijk van! Je moet Aafke niet vragen wat haar lievelingspannenkoek is, want die heeft ze stiekem niet. Niet verder vertellen hoor!

Ruben

PANNENKOEKENDRAAIER

Ruben woont en studeert in Wageningen, maar komt nog een paar keer in de week naar Hemmen om de lekkerste pannenkoeken te draaien. Hij werkt al sinds juli 2018 in de keuken en zou het ook leuk vinden om de bediening te proberen. Naar eigen zeggen is hij de knapste van het keukenpersoneel. Hij is wel vaker in de war, want hij denkt ook dat dit voorstelrondje tinder is. Hij liet namelijk zijn nummer achter voor liefdesbrieven, 06-******. 

Esli

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

¬†¬†Ze werkt nu 1,5 jaar bij ons en is gelukkig niet van plan het daarbij te laten. Op een werkdag komt Esli makkelijk aan voldoende stappen, want ze rent ons hele terrein over.¬†Dat doet ze het liefst met een wolkvrije lucht, want blauw is Esli haar lievelingskleur! …Op dit moment ten minste. Morgen kan het weer een hele andere kleur zijn. Wat wel constant is is haar liefde voor het strand.¬†Je kunt Esli ook wakker maken voor onze boeren pannenkoek, maar dan wel met stroop natuurlijk!

Lotte

pannenkoeken serveerster

Ze werkt pas sinds 2020 bij ons in de bediening en¬†loopt nu al met gemak met 4 borden op haar armen. Naast deze serieuze skills waar menig collega jaloers op is weet Lotte ook goed hoe ze een biertje moet tappen… en hoe je die moet opdrinken. Ze houd wel van een feestje! Wat ze ook een feestje vind is de appel pannenkoek, dat is namelijk haar favoriet. Naast werk stopt ze veel tijd in haar studie, ze is een juf in opleiding en ze voelt zich dan ook helemaal op haar plek bij de Pannenkoekenboerderij aan de Linge met al onze jongere gasten.¬†

Sophie

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Onze Sophie werkt sinds 2018 met veel plezier in de bediening. Door haar gezelligheid is een werkdag met haar nooit saai. Met haar scherpe blik kan ze goed het overzicht bewaren en zorgt ze ervoor dat niemand iets te kort komt. Ze houd ervan om tussen onze tafels door te lopen en dat doet ze het liefst op ons terras. Ze geniet ervan het meest van wanneer de zon op haar bol schijnt tijdens werk, daar krijgt ze extra veel energie van. Haar favoriete seizoen is dan ook de zomer. Na het werk is ze altijd te vinden bij de na borrel.

Sanne

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Met een lach op haar gezicht kan ze alles aan en heeft ze bijna nooit stress. In ieder geval… niet dat wij merken. Zelf beweert ze een erg goede pokerface te hebben. Sanne rent op een dag gemakkelijk het hele terras over met haar lach. Doordat Sanne genoeg meters maakt op een werkdag, gaat ze niet ook nog eens lopends naar werk. Het zou wel kunnen, want ze is praktisch onze buurvrouw.¬†Sanne zou¬†zichzelf omschrijven als een pannenkoek met appel. Fris, fruitig en ook een beetje zoet :).

Luuk

PANNENKOEKEN SERVEERdER

Onze Luuk is niet alleen onze Luuk, maar ook die van het Wapen van Valburg. Met zijn stralende lach en enthousiasme serveert hij de lekkerste pannenkoeken. Het liefst danst hij tussen de tafels door, want dansen doet hij het graag in zijn vrije tijd! Luuk is een super gezellige collega die altijd in is voor een grapje. Niemand is veilig voor Luuk zijn gekke bekken. Met zijn pabo opleiding weet hij maar al te goed hoe hij kinderen welkom kan laten voelen op onze pannenkoekenboerderij. 

Nienke

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Een werkdag met Nienke is nooit saai. Als zij aan het werk is wordt er in ieder geval flink gelachen! Ze houdt van al haar collega’s en dat is ook te merken aan de liefdevolle tekstjes die ze over iedereen heeft geschreven op deze site. ‘Spread the love’ is haar motto. Ze geeft niet alleen liefde aan haar collega’s, maar ook aan onze gasten. Ze kan met iedereen een gezellig praatje maken! In de zomer zie je haar tussen onze tafels, in de weekenden vaak bij Het Wapen van Valburg.

Emma

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Ze kan alles in de bediening, maar dan ook echt alles. Toch is Emma achter de bar √©cht in haar element. Zonder enige moeite domineert ze de hele bar en alles wat daarbij komt kijken. Ze tapt de beste biertjes en popt flesjes met een snelheid waar je U tegen zegt. Ze is nooit slecht gehumeurd en weet haar collega’s goed op te beuren. Niet alleen tijdens werk, maar ook bij de naborrel is het altijd feest met Emma. Naast gezelligheid met haar collega’s kun je Emma ook altijd wakker maken voor een pannenkoek apfelstrudel, want die gaat er altijd wel in bij haar!

Liz

PANNENKOEKEN SERVEERSTER

Ze is een zonnetje die straalt en houd met haar warmte en snelheid de pannenkoeken extra warm. Liz studeert en woont in Wageningen, maar vind het zo leuk bij ons dat ze al jaren op en neer reist voor ons en daar zijn we onwijs blij mee. Ze is zeker niet onze langste collega, maar dat compenseert ze met haar enthousiasme. Liz heeft haar accessoire voor deze foto zorgvuldig uitgekozen, waarom denk jij dat ze is gegaan voor de kabouter van La Chouffe? Raad maar raak!