Pannenkoekenboerderij Aan de Linge is gelegen op Landgoed De Heerlijkheid Hemmen, in de Betuwe. Het is een prachtige bosrijke omgeving waar u een heerlijke wandeling kan maken met familie, vrienden, kinderen of uw hond.

Het kasteel De eigenaar van het land woonde vroeger op het kasteel. Het landgoed bestond uit landerijen en bos. Hierin jaagden en wandelden de kasteelheren. Het kasteel bestond uit een woonvleugel met aanbouwen en torens. Het was gelegen aan een ommuurd slotplein en kon afgesloten worden met de valbrug. In de 1e helft van de 18e eeuw werd het kasteel door brand verwoest. Onder invloed van rijke vrienden, die in “zeer moderne landhuizen” aan de Vecht woonden, bouwde de toenmalige Heer van Hemmen in 1757 een groot landhuis:“Huis Hemmen”.

Meer informatie over de geschiedenis van Hemmen vindt u op de website van het landgoed.

Activiteiten

Op Landgoed De Heerlijkheid Hemmen vinden er wekelijks diverse activiteiten plaats. Benieuwd welke activiteiten er zijn? Bekijk dan de website van Heerlijk Hemmen.  Op deze website vindt u alles terug wat er te doen in op het Landgoed.

Wandelen en fietsen 

Landgoed Hemmen is uiterst geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Samen met Joop Weseman hebben we de schilderijenroute ontwikkeld. Deze wandeling duurt ongeveer een half uur en is gratis te verkrijgen.

Overnachten 

Heerlijk overnachten in luxe of juist met weinig middelen midden in de natuur. Alles is mogelijk op Landgoed Hemmen. Overnachten bij Bed & Breakfast ‘Bed in de Betuwe”, Bed & Breakfast ‘t Vogelhuis of in het Washuisje.