Ben jij binnenkort jarig? En wil je tijdens je kinderfeestje een leuke activiteit doen EN pannenkoeken eten? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Elk feestje begint of eindigt met ranja en het versieren (en natuurlijk opeten) van een heerlijke pannenkoek! De tafel wordt gezellig versierd en er is ook nog ruimte voor het uitpakken van de cadeautjes en even lekker buiten spelen op het speelveldje.

De kinderfeestje zijn in overleg te reserveren op woensdag, vrijdag of zaterdag en te boeken vanaf 8 personen. Tijdens het boeken kunt u aangeven welke dag u het kinderfeestje wenst. Wij zullen dan z.s.m. mogelijk contact met u opnemen of uw gewenste datum mogelijk is.

Reserveer kinderfeestje

Heeft u nog andere vragen en/of wensen? Neem dan contact met ons op per e-mail of telefonisch via 0488-725800.

 

Vlinderhuisje maken
Vlinderhuisje makenGeschikt voor kinderen van 3 t/m 13 jaar
Houd jij ook zo van vlinders en lieveheersbeestjes? We maken een fijn en fleurig huisje zodat ze het nog leuker vinden om bij jou te logeren! Tijdens het feestje leer je hoe je een mooi huisje kan maken voor vlinders, lieveheersbeestjes en andere kleine diertjes. Zet het huisje in je tuin en geniet van de mooie dieren die de natuur je te bieden heeft.

€ 10,00 per kind 

Lantaarn maken
Lantaarn makenGeschikt voor kinderen van 3 t/m 13 jaar
Van de meest verrassende materialen maak je een lantaarn waar je nooit op uitgekeken raakt. Tijdens het feestje leer je hoe je zelf een prachtige lantaarn maakt. Altijd een mooi lichtpuntje.

€ 10,00 per kind

Eitje leggen
Eitje leggenGeschikt voor kinderen van 7 t/m 13 jaar
Ei, ei, ei en we zijn zo blij… want we leggen vandaag zelf een ei! Een magische belevenis, want dat een ei leggen niet makkelijk is ontdek je zelf. Maar met een beetje geduld komt je ei nog uit ook.

€ 10,00 per kind

Cupcakes maken
Cupcakes makenGeschikt voor kinderen van 4 t/m 13 jaar
Samen met je vriendjes mag je cupcakes gaan versieren. Iedereen krijgt vier cupcakes om te versieren. Je kunt heel veel verschillende versieringen gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld; eetbare glitters, fondant, verschillende strooisels en nog veel meer. Alle cupcakes mogen versierd worden. Aan het eind kan iedereen zijn cupcakes in een doos doen om ze mee naar huis te nemen

€ 14,00 per kind

Superbellen maken
Superbellen makenGeschikt voor kinderen van 3 t/m 13 jaar
Samen met je vriendjes leer je hoe je zelf bijzondere bellen kan maken. Wist je dat er ontzettend veel soorten bellen bestaan? Maxi bellen, mini bellen, superlange bellen, bijzondere bellen, glitter bellen… Tijdens dit feestje maak je verrassende bellenblaasvormen.

€ 10,00 per kind

Kei van een beest
Kei van een beestGeschikt voor kinderen van 4 t/m 13 jaar
Heb je zin in een creatief kinderfeestje waarbij de natuur je uitdaagt als kunstenaar Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het prachtige Landgoed Hemmen en ontdek de andere kant van de natuur. Deze bijzondere vondsten worden door jullie omgetoverd tot een uniek beest, een kei van een beest! Bij dit feestje dient een ouder/begeleider mee te gaan met de tocht.

€ 14,00 per kind

De Schatkast
De SchatkastGeschikt voor kinderen van 4 t/m 13 jaar
Heb je zin in een creatief kinderfeestje waarbij je uitgedaagd wordt om anders naar je omgeving te kijken dan je gewend bent? Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het prachtige Landgoed Hemmen en ontdek de meest bijzondere vondsten.  Deze bijzondere vondsten worden door jullie omgetoverd tot een waardevolle schat. Deze schat krijgt natuurlijk een speciale plek in jouw unieke schatkast. Bij dit feestje dient een ouder/begeleider mee te gaan met de tocht.

€ 14,00 per kind

Chocoladefeest
ChocoladefeestGeschikt voor kinderen van 4 t/m 13 jaar
Ben jij ook zo dol op chocolade? Dan is dit je kans! Wij bieden nu een compleet smikkelfestijn aan vol actie en creativiteit. Bij ontvangst is er alvast een klein voorproefje met limonade. Smullen geblazen dus! Daarna zullen jij en je vriendjes tijdens de chocoladetocht in actie komen en alles ontdekken over chocolade. Tot slot gaan jullie ontdekken wat je allemaal met chocolade kunt doen door zelf bonbonnetjes te maken.

€ 19,00 per kind

Het mysterie van de kasteelgracht
Het mysterie van de kasteelgrachtGeschikt voor kinderen van 7 t/m 13 jaar
Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het prachtige Landgoed Hemmen en help de waternimf van de kasteelgracht. Ze is in paniek en heeft dringend jullie hulp nodig. Jullie gaan samen op pad door het landgoed Hemmen om de waternimf een handje helpen. Bij dit feestje dient een ouder/begeleider mee te gaan met de tocht.

€ 14,00 per kind