Lieve gasten,

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor alle steun en de vele bestellingen die wij de afgelopen tijd hebben ontvangen.

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij onszelf genoodzaakt voelen te stoppen met onze afhaal en bezorgservice. De situatie rondom het Corona virus komt steeds dichterbij waardoor wij de veiligheid van onze werknemers, onze gasten en onszelf niet langer kunnen waarborgen. Wij kiezen er dan ook bewust voor om al deze mensen niet onnodig in gevaar te brengen en hopen op jullie begrip voor deze beslissing.

Wij zullen het nieuws en de adviezen van het RIVM nauwlettend blijven volgen en zodra er veranderingen zijn zullen wij dit ook delen via onze social media en website. We hopen jullie weer snel te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en vooral gezondheid toe deze dagen.

Blijf thuis en blijf gezond!

#Helpdehoreca

Inmiddels zijn wij ook aangesloten bij #helpdehoreca. Hierdoor is het mogelijk om een cadeaubon te kopen die je, zodra we weer open zijn, kan verzilveren. Met deze cadeaubon steun je ons restaurant en kun je in de toekomst weer genieten van een heerlijke pannenkoek.

Koop een cadeaubon